VETENSKAP       BILDNING       TRADITION

Forum Axess tillgängliggör Ax:son Johnsonstiftelsens verksamheter genom seminarier, böcker, en vetenskaplig tidskrift inom humaniora och samhällsvetenskap, teveprogram och andra medier.

Annonsera i magasinet

Vill du nå en köpstark och inflytelserik målgrupp?

Vi har en av Sveriges mest eftertraktade läsarkrets. Genom att synas på annonsplats hos Axess får du direktkontakt med dem i ett forum som anses som trovärdigt och relevant. Du syns dessutom i ett sammanhang där konkurrensen från andra annonsörer är begränsad. Vi har begränsat utrymmet för annonser till tio helsidor per utgåva, vilket ger er som annonsörer en garanterad hög synlighet.

Vill du veta mer om Axess som marknadsföringsforum eller boka annonsplats?

Rebecka Scharfstein
redaktionen@axess.se
+46 (0)8 788 50 00
+46 (0)70 747 8388

NR 8 2014

Axess Magasin

Är en tidskrift inom området humaniora/samhällsvetenskap och utges av Axess Publishing AB. Tidskriftens målsättning är att fungera som en knutpunkt mellan den akademiska och den publicistiska sfären.

 

Chefredaktör: PJ Anders Linder
Redaktörer: David Andersson, Mats Wiklund, Jan Söderqvist.
Redaktionsråd: Niklas Ekdal, Peter Elmlund, Thomas Gür, Peter Luthersson, Nathan Shachar, Isabella Thomas

 

För att kontakta redaktionen, mejla redaktionen@axess.se.

...

Välkommen till Axess valkompass

valkompassen 2014

Man behöver en modern kompass om man ska hitta rätt i det nya politiska landskapet. Partierna byter åsikt oftare än förr och gamla kartor är inte att lita på. Därför erbjuder vi Axess valkompass. Här tar du ställning till 25 sakfrågor och väljer ut vilka tre frågor av dem som du tycker är särskilt viktiga. Så får du besked om hur nära du ligger de olika riksdagspartierna.

Axess valkompass

...