VETENSKAP       BILDNING       TRADITION

Sök på axess.se

Sök i
Sortera

Se hela utbudet på webben!

Få Axess TV Live, Axess Play och tidskriften Axess - Allt i ett paket!

Under fliken TV eller Axess Play finns Axess TV i en webbversion. Där får du tillgång till allt som visas på Axess TV enligt tablå och du kan titta när det passar dig. Du kan dessutom ansluta till en TV via en HDMI-kabel.

Du kan välja om du vill betala 49 kronor i månaden och få både Axess Play och den digitala delen av tidskriften Axess utöver alla program på Axess TV eller köpa en prenumeration på tidskriftens pappersutgåva och därigenom även få Axess TV, Axess Play och den digitala versionen av magasinet.

Ange en giltig e-postadress (kommer att användas som användarnamn sen) och önskat lösenord.

Observera att endast vårt egenproducerade material är tillgängligt utanför Sverige. Vid frågor kontakta info@axess.se

Jag godkänner Axess köp- och användarvillkor nedan. Detta innefattar även ett samtycke till personuppgiftsbehandling enligt dataskyddsförordningen. Se vidare Axess integritetspolicy på www.axess.se/integritetspolicy.pdf.

Denna tjänst kan endast tecknas av personer som är bosatta i Sverige. Jag intygar härmed att jag är bosatt i Sverige.

Läs vår FAQ

Du betalar med ditt kontokort och får omedelbart tillgång till Axess Live, Axess Play och artiklar i Axess Magasin som publiceras på hemsidan. Registrera dig idag så bjuder vi på en extra månad. Det finns ingen bindningstid utöver den månad du redan betalat för. Tjänsten förlängs automatiskt och 49 kr dras från ditt konto fram tills att du säger till.