VETENSKAP       BILDNING       TRADITION

Sök på axess.se

Sök i
Sortera
Tillbaka

Fokus ökar räckvidden i tungt klimat för tidskrifter

Det är tungt för tidskrifterna. Men det våras för manliga titlar. Ljus i mörkret är Populär historia och Allt om historia som ökar med cirka 5% vardera. Tidskriften Fokus ökar räckvidden till 77 000 en ökning med 8,5 %. Extra tungt är det för Expressens Extra-bilaga och Aftonbladet Söndag som båda backar print-räckvidderna med cirka 39 procent.

”Den största ökningen står motorcykeltidningen Allt om MC för, som ökar räckvidden i print med 21,5 procent och har därmed en räckvidd på 79 000 läsare.”

Dagens Media


Veckans bok - 2018

Adam Cwejman, Lotta Gröning, PJ Anders Linder och Erik Thyselius intervjuar aktuella fackboksförfattare under bokmässan i Göteborg. Alla intervjuer sänds textade och kan även ses fritt på Axess Play.

Where Is Life Science Heading In The Future?

Genes, Technology And Society

Tvådagarsseminarium inspelat 14-15 maj 2018 på Engelsbergs bruk.

Engelsbergsseminariet 2017: Nationer, stater och imperier

Utvalda föredrag från ett tvådagars seminarium på Engelsbergs bruk 8-10 juni 2017, med titeln: Nation, State and Empire.

Global Axess 2018: Kunskap och information

Kunskap och information är temat för årets upplaga av Global Axess. Kunskapens betydelse har varit uppenbar för människan allt sedan Adam och Evas tid, men informationssamhället ställer oss inför nya frågor. Inte minst: Vad innebär det allt intensivare flödet av information och åsikter för vår förmåga till helhetssyn och förståelse? Gör det oss klokare eller dummare? I programmen ger forskare, journalister och författare sina bilder av utvecklingen.

Studio Axess

PJ Anders Linder tacklar tidens aktuella frågor med intressanta och kvalificerade gäster. Du vet väl att du kan lyssna på avsnitten fredagar innan TV-sändningen? Besök: axess.se/podcast